CreditRelation grundades år 2008 för att skapa nya, unika, enkla, resurssnåla ekonomi- och finansiella lösningar till företag på den svenska marknaden. 

Vår verksamhet fokuserar på tjänster för kund- och leverantörs företag som vill dra nyttja av smarta, enkla och attraktiva ekonomi-och finansieringstjänster till sina kunder och för sin egna verksamhet.

För att skapa en lyckad total ekonomisk och finansiell lösning, erbjuder vi förutom dom ordinära tjänsterna, även kvalificerade tjänster rörande , bokföring, fakturering, rådgivning och affärsutveckling. Allt för att ge våra kundföretag dom bästa resultaten och förutsättningarna för ett lyckat och framgångsrikt erbjudande av våra ekonomi- och finansieringsalternativ till sina kunder.

Vår personal har en lång erfarenhet som dels förvärvats genom utbildning, men även via tidigare anställningar inom andra finansiella institut och ekonomibyråer och likartade verksamheter. Erfarenheten vi har tillsammans ger oss effektivitet, kunskap och ett brett utbud av tjänster som i sin tur har medverkat en kontinuerlig utveckling och förbättring av våra erbjudande för att bibehålla vår konkurrenskraft.

Bolaget med dess personal präglas av viljan att göra affärer långsiktigt, med fokusering på nyttan för Er som kund och partner. Vår verksamhet har uteslutande anpassats efter de ekonomiska och finansiella behov som finns i företag, myndigheter och organisationer med verksamheter på den svenska marknaden.

Tillsammans med våra samarbetspartner och leverantörer har vi på detta sätt kunnat skapa den starka produkt- och tjänsteportfölj som vi stolt kan erbjuda våra kunder idag. Innehållet består idag av enkla, konkurrenskraftiga, flexibla ekonomiska- och finansiella lösningar och tjänster, alltid med fokusering på att ge den effektivaste totallösningen för er som kund,. Detta har lett till vårt förtroende och framgång på marknaden.

Välkomna att kontakta oss.